top of page

OVER ONS

Je partner in stortklaar beton.

Flexibiliteit, kwaliteit, service & knowhow; het zijn geen holle slogans, wel onze dagelijkse routine. Bij ons kunnen professionelen als particulieren terecht voor alle mogelijke soorten beton en vakkundig advies.

 

Onze geschiedenis gaat terug tot eind jaren 1800. Als authentiek familiebedrijf zijn we gegroeid tot waar we vandaag staan. We zijn actief op drie locaties: Kallo, Kieldrecht en Herdersem. Ons rijk verleden zorgt ervoor dat we een stevige reputatie hebben opgebouwd bij onze leveranciers en klanten in de regio. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich bij ons thuis voelen, wat zich direct vertaalt in onze warme, persoonlijke service.

 

 We staan je graag bij met het nodige advies!

Onze waarden

Traditie

Onze traditie staat symbool voor de solide basis waarop we zijn gebouwd en die ons inspireert om voortdurend te streven naar excellentie.​

Innovatie

Onze drang naar vooruitgang stelt ons in staat om constant te evolueren, nieuwe wegen in te slaan en betonoplossingen te creëren die voldoen aan de meest veeleisende behoeften van onze klanten.​

Passie voor Beton

Onze passie voor dit veelzijdige materiaal drijft ons voort, waardoor we producten creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook duurzaam. ​Wij streven ernaar om partnerschappen op te bouwen, innovatieve oplossingen te bieden en u te ondersteunen bij het verwezenlijken van uw project. 

 

Samen sterker

Wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis, waar traditie, innovatie en passie samenkomen om betonoplossingen te creëren die de tand des tijds doorstaan. Laten we samen bouwen aan een solide toekomst.

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

bottom of page