top of page

BOUWMATERIALEN

We staan gekend voor ons enorm uitgebreid assortiment van alle materialen voor de bouw. Van ruwbouw, renovatie tot afwerking.

Zowel professionelen als particulieren zijn bij ons welkom. De meeste materialen hebben we op stock, anders staan we erop om zeer snel te leveren. Breng een bezoekje aan onze ruime toonzaal en ontdek onze gevelstenen, dakpannen, tegels, …

 

Een van onze belangrijkste peilers is advies. Onze enthousiaste medewerkers geven graag meer uitleg rond nieuwe of bestaande producten zodat je de juiste keuze maakt. Bij de Rycke houden we ook de vinger aan de pols voor wat betreft nieuwe producten. We scholen onszelf bij en gaan actief op zoek om de laatste nieuwe (duurzame) technieken of producten in ons gamma op te nemen.  

 

Hou ook zeker onze website, Facebookpagina of folder in het oog: geregeld zijn er infoavonden waar we bepaalde technieken demonstreren of je laten kennismaken met nieuwe toepassingen. Speciale acties of Opendeurdagen kondigen we hier ook aan.

HOUT EN PLATEN
VLOERWERKEN
ISOLATIE
TUIN & TERRAS
DAKWERKEN
GYPROC EN PLEISTER
BETON
...

 

VAN RUWBOUW TOT RENOVATIE

Bij de Rycke kan je terecht voor alle materialen in en rond je huis. Contacteer ons voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte. 

bottom of page